lunes, 28 de mayo de 2012

CONFERENCIA: La empresa positiva y resiliente en tiempos de crisis.

El Programa Campus Obert de la Universitat Jaume I organitza el dimarts 12 de juny del 2012 la conferència “L'empresa positiva i resilient en els temps de crisi” de mà de la professora Marisa Salanova. La ponència tindrà lloc als locals de la FECAP a Segorbe a les 19 hores.

Marisa Salanova, catedràtica en Psicologia Social en l'UJI i directora del WONT Prevenció Social, tractarà de donar a entendre l'empresa positiva i resilient com una manera alternativa i eficaç de realitzar la gestió dels factors psicosocials en les organitzacions des d'un plantejament més positiu i col·lectiu, on la gestió dels recursos humans és crucial, i que s'emmarca en el recent moviment de la Psicologia ‘Organizacional' Positiva.

Per a sobreviure i prosperar en un context de canvi econòmic i social permanent, amb les crisis econòmiques, financeres i de confiança organitzacional, les organitzacions i els empleats necessiten estar motivats i trobar-se ‘psicològicament sans'. En aquest context, és important l'estudi de les empreses positives enteses com aquelles organitzacions que realitzen esforços sistemàtics, planificats i proactius per a millorar la salut psicosocial dels treballadors (així com la salut financera de la
organització) a través de bones pràctiques relacionades amb la millora de les tasques, l'entorn social i la pròpia organització.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Atención

Tribuna Popular no se responsabiliza de los comentarios que se realizan. Rogamos que los comentarios se hagan en cumplimiento de la norma y siempre sin ofender ni faltar al respeto y cuidando el vocabulario.
Nos reservamos el derecho de eliminar los comentarios que no se hagan siguiendo estas reglas, para evitar ofensas.