martes, 24 de diciembre de 2013

"Construint futur" Opinión Rocío Martínez


Ahir es va complir un any des que Gonzalo Bautista va assumir la presidència provincial de NNGG de Castelló. Un jove vila-realenc, senzill, proper, responsable, però sobretot compromés amb els joves, compromés amb el futur dels joves de la nostra província. “El discurso extremista o antisistema es muy fácil, lo valiente es creer en la política, creer en la democracia, creer en las personas y no renunciar nunca a poder aportar para mejorar.” Estes són paraules de Gonzalo, un president que creu en la política com a vocació de servei públic, i en la política d´estar al costat i de fer costat a la gent resolent els seus problemes.

És un orgull formar part d´una organització plena de valentia. Som més de 1200 valents de la província de Castelló, els quals estem afiliats a l´organització juvenil del Partit Popular. Més de 1200 il·lusions, més de 1200 inquietuds, més de 1200 propostes, més de 1200 joves al servei de la societat, en ganes de canviar i millorar el món en el qual vivim.

NNGG som una organització juvenil amb un únic propòsit: el de treballar pel benestar de tots els joves; i una única prioritat, la d´assegurar que la joventut visquem millor i tinguem un futur en major llibertat.

Som la generació del canvi, som els joves qui major capacitat tenim per adaptar- nos a esta etapa de canvis constants. Estem assistint a nous temps que requereixen enfocaments renovats i per això, els joves d’avui en dia, devem acceptar i assumir el rol que ens pertoca com a ciutadans.

Tenim una organització cada dia més viva, més gran i més unida. En un any hem demostrat que és cert que la il·lusió és la que mou el món, que NNGG de la província de Castelló som capaços de fer front als nous reptes presents i futur. Així que a seguir treballant i a seguir construint futur, el nostre futur.


Rocio Martínez
Presidenta comité de Ética y Transparencia provincial de NNGG Castellón

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Atención

Tribuna Popular no se responsabiliza de los comentarios que se realizan. Rogamos que los comentarios se hagan en cumplimiento de la norma y siempre sin ofender ni faltar al respeto y cuidando el vocabulario.
Nos reservamos el derecho de eliminar los comentarios que no se hagan siguiendo estas reglas, para evitar ofensas.